Mozaik Med

Hírek

Bő két hónap alatt több mint 200 embert mozgatott meg a Mozaik Med Debrecenben és Nyíregyházán!

A Mozaik Med célja a prevenció hatékony érvényesítése a futás eszköztárával. Erre létrehoztunk ingyenes közösségi futásokat Debrecenben és Nyíregyházán is, ahol fix időpontban és állandó helyszínen hetente egyszer hivatásos edző vezénylésével, többnyire orvosi felügyelet mellett zajlanak a futások. Ezek a futások igen népszerűek azok körében, akik ideális alkalmat keresnek/kerestek a futás elkezdésére, újrakezdésére. Azonban komolyabb futók is rájöhettek már, hogy számukra is gondoskodunk olyan edzéssel, amely felérhet egy, az akár edzéstervükbe illeszthető edzéssel.

Nyíregyházán minden hétfőn 17:45-től van a gyülekező az Erdei Tornápályánál, Debrecenben pedig minden szerdán 17:45-től a Nagyerdei Stadion rekortán pályája mellett az Állatkert felőli első emelkedő tövénél. A futások regisztrációval kezdődnek, hiszen mindenkinek, aki öt alkalommal fut velünk, egyedi, hímzett Mozaik Med technikai pólót adunk ajándékba, ezzel is erősítve a csapatszellemet.

2018 májusán indult a Mozaik Med Közösségi Futás. A héten túl vagyunk a 10. alkalmon mindkét városban, így összesen 214-en vettek már részt legalább egyszer futásainkon.

Létrehoztunk egy fórumot a tagoknak, ahol a felmerülő kérdéseket praktikusan meg tudjuk beszélni, tanácsokat tudunk adni egymásnak. Itt lehet egymást motiválni, tisztát tenni a fejekben, tévhitekről lerántani a lepelt és bármiről, ami a futással kapcsolatos.

Sokan kérdezik, hogy mennyibe kerül ez? Ki fizeti? Miért jó ez nekünk? A válaszunk az, hogy a Mozaik Mednek ez az egyik jótékonysági projektje, a cég állja a költséget (edzők, pólok, stb..). Célunk nem a haszonszerzés, hanem hogy minél több emberrel tudjuk megszerettetni a futást, hiszen számos jótékony hatása van.

Lehetőséget biztosítunk azok számára is, akik komolyabban gondolják a futást és segítségre van szükségük. Részükre vonzó csomagajánlatot hoztunk létre, ahol a már ismert edzők segítségével, valamint csapatunk orvosaival állapotfelmérést követően személyre szabott edzéstervet, étrendtanácsokat és szükség esetén személyes edzést, orvosi konzultációt biztosítunk.

 

Dr. Illésy Lóránt és Dr. Bana Richárd
projektvezetők

Mozaik Med
Bízza ránk egészségét!

Partnerünk a 383 ásványvíz.


Megosztás