Mozaik Med

Hírek

Szilágyi Imola a Oradea Night Runon

Szilágyi Imola a debreceni közösségi futásaink aktív résztvevője és amikor teheti mindig kint van az edzéseinken. Ő kicsit többet szeretett volna kihozni magából és volt egy vágya így megkeresett minket. Egy edzői konzultáció után igénybe is vette az online futócsomagunkat. Ez a csomag tartalmaz orvosi konzultációt, sporttáplálkozási tanácsadást, edzői konzultációt, edzettségi állapotfelmérést és személyre szabott edzéstervezést. 2019.04.21-én kezdtük el közös munkát. Imola nagyon szorgalmas volt és szorosan ragaszkodott az előírtakhoz. Folyamatosan fejlődött és végig nagyon motivált maradt a felkészülés során. Meg is lett az eredménye, hisz a fő versenyén abszolút harmadik helyen végzett.

Imola beszámolója:
Augusztus 24-én részt vettem egy nagyon jó hangulatú és szervezésű versenyen, a Carrefour Oradea Night Run-on (Nagyváradi éjszakai futás-2019). A sportolni vágyók edzettségi szintjüknek megfelelően a következő távokból válogathattak 4,2 , 10 és 21 km. Én a 4,2 km-t választottam, hisz a tavaly is ugyan ezen a távon versenyeztem így a célom az volt, hogy jobb időt fussak. Egy hosszú és alapos bemelegítés után kicsivel 9 előtt több mint 300 futóval a rajtvonalhoz álltunk és együtt számoltunk vissza “10,9,8…START”. Szerencsére sikerült az elsők között elindulnom így zavartalanul, nagyobb tempóváltások nélkül sikerült futnom. A 4,2 km-t futóknak 2 körben kellett teljesíteni a távot. Az első kört egy nagyon erős tempóval kezdtem, a 2,1 km-t sikerült 8 perc 59 másodperc alatt lefutnom (4:16 min/km), így második körre már kicsit jobban elfáradtam, de a távot 18 perc 44 másodperc alatt tudtam teljesíteni (4:27 min/km átlaggal). Ezzel az idővel sikerült elcsípni a női abszolút harmadik helyet, illetve valóra váltottam a célkitűzésem és javítottam a tavalyi időmön (21:04 min).

A verseny után mindenki korlátlanul fogyaszthatott gyümölcsöket, nápolyit, üdítőt, vizet, izotóniás italt stb. Összességében egy nagyon jó verseny volt, meleg szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretne részt venni egy családias hangulatú versenyen egy szép városban. Ezúton szeretném megköszönni, hogy a Mozaik Med Közösséghez tartozhatok és köszönöm Tibinek a kitartó és hozzáértő munkát, energiát és jó edzésterveket, amik nélkül nem sikerült volna ilyen jó időt futnom.

Köszönjük a versenybeszámolót és ezúton is gratulálunk Imolának!

Ha Ön is szeretne a közösségünk aktív tagja lenni csatlakozzon a közösségi futásainkhoz, ha pedig többet szeretne magából kihozni, akkor jöjjön és vegyen részt a hivatalos edzéseinken vagy vegye igénybe a csomagajánlatainkat!

https://mozaikmed.hu/szolgaltatasok-futoedzesek

Bízza ránk egészségét!

Valu Tibor

Mozaik Med Team futóedző - Nyíregyháza


Megosztás

Legutóbbi bejegyzéseink