Mozaik Med

Jelentkezés

Csatlakozzon az ország egyik legdinamikusabban fejlődő futóközösségéhez!

Örömmel jelentjük be, hogy megnyitottuk a jelentkezést a Mozaik Med Sportegyesületbe!


Szeretnénk, hogy még nagyobb lenne az összetartás és a sikerélmény a Közösségen belül, amihez megfelelő formális keretet fog nyújtani az egyesületi tagság, és az ezzel járó előnyök.
Úgy gondoljuk, hogy a mögöttünk levő eseményben és sikerekben gazdag egy év alapján van létjogosultága nagy célokat kitűznünk. Mára az egyik legdinamikusabban fejlődő közösség vagyunk és a szeretnénk országos szinten is meghatározó futóegyesületet összerakni a Mozaik Med Sportegyesületből !
Szeretnénk a futáson belül is „szakosodni”, amihez próbáljuk a legmagasabb szinteken biztosítani a sportszakmai háttéret. Szeretünk egyediek lenni és a legjobbak valamiben, így a versenysport felé is nyitni fogunk, a tömegsport mellett !

 

KINEK AJÁNLJUK A TAGSÁGOT?
Aki elhivatott a futás iránt!
Aki szeret közösségben sportolni!
Aki éhes a sikerre!
És büszke tagja tud lenni a Mozaik Med Sportegyesületnek!

 

A JELENTKEZÉS MENETE:
1, E-mailben (mozaikmedse@gmail.com) jelezni a Mozaik Med Sportegyesületbe való belépési szándékot. A honlapunkon elérhetőek a tagság sávok, így előre lehet tájékozodni melyik lenne a céljához a megfelelő.

2, E-mailben kiküldjük Önnek a „Sportolói jelentkezés” kérdőívet, melyet kérünk kitöltve visszaküldeni nekünk.
3, Tagdíj utalása a választott tagságnak (alap, haladó, kiemelt, prémium) megfelelően, a választott fizetési gyakoriság szerint (negyedévente, fél évente, évente), e-mailben kiküldött bankszámla számra.

 

A tagság minimum 1 évre szól! A negyedéves és féléves utalási gyakoriságra is van lehetőség. A tagságnak megfelelő számú pólók, atléta kiosztása már az első hónapban megtörténik minden tagunk számára. Sportegyesület váltás csak abban az esetben lehetséges a fenti okok miatt, amennyiben az adott éves tagdíj rendezésre került.

 

A tagdíj sávoknak megfelelő kedvezmények az adott szolgáltatás árakból értendőek:

https://mozaikmed.hu/szolgaltatasok-arak

A Mozaik Med Sportegyesület partnerkapcsolatokat alakít ki a Mozaik Med Applikációban feltüntetett versenyek szervezőivel. A kedvezményes és ingyenes nevezési lehetőségek tárháza hétről hétre bővülni fog a Facebook Zárt csoportban és a Sportegyesületi tagoknak kialakított privát platformon.

Reméljük a sávozott tagsági lehetőségekkel, mindenki megtalálja a saját céjainak megfelelő opciót.

Bízunk a közös sikerekben!

 

Dr. Bana Richárd
elnök
Mozaik Med Sportegyesület

Bízza ránk egészségét!