Mozaik Med

Versenynaptár

Az összes hazai és a népszerű külföldi futó- és triatlon versenyek a teljesség igényével!

Töltse le Versenynaptárunkat!

Andorid link:


MOZAIK MED VERSENYNAPTÁR

iOS készülékére keresse az AppStore-on!

 

Mozaik Med Versenynaptár applikáció

Az összes hazai és a népszerű nemzetközi futó- és triatlon versenyek egy alkalmazásban, modern kivitelben összegyűjtve.

A Mozaik Med Versenynaptár Applikáció elsődleges célja, hogy átláthatóvá tegye az említett sportágak versenyeit hazai porondon a teljesség igényével, ezáltal lehetőséget biztosítson a tudatos versenyszezon felépítésére, mellyel a sérülés megelőzés és a teljesítménynövelés hatékonyságán szeretnénk javítani.

 

Miért érdemes használni a Mozaik Med Versenynaptár alkalmazást?

  1. Biztosan nem fog lemaradni a kedvenc futóversenyeiről.
  2. Kisebb a sérülés veszélye, ha időben elkezdi a felkészülést.
  3. Új versenyeket ismerhet meg, amelyekről eddig nem is hallott.
  4. Vége a cetli és a jegyzet időszakának, használja a „VERSENYNAPLÓM” funkciót.
  5. Egy helyen láthatja a soron következő és a teljesített versenyeit.
  6. Ha mindig realizálja a következő versenyeit, hatékonyabb lesz a felkészülése.
  7. Időben tud nevezni, amivel pénzt spórolhat meg.
  8. Ha elutazik valahova, könnyen átböngészheti, hogy rendeznek-e a közelben versenyt.
  9. Rengeteg időt megspórolhat az áttekinthetőség által.
  10. Mert ezzel Ön a Mozaik Med Futóközösséghez tartozik!

 

Versenyzésre mindenkinek szüksége van, változatos személyes célokkal érkezünk és győztesként távozunk mindannyian, mert ott voltunk, sportoltunk, nevettünk és még a távot is teljesítettük. A versenyeken sok hasonló beállítottságú sportolóval találkozhat, mint amilyen Ön. Új barátokat szerezhetünk, és egy vonzó elit közösségbe kerülünk, ahova öröm és büszkeség tartozni. A versenyeken szerzett élmények által még könnyebben fogja a nehezebb edzéseket is teljesíteni, amely mind edzettségileg mind egészségileg egy magasabb szintre emeli Önt.  

 

Az alkalmazás rövid leírása

Az alkalmazásban a versenyek legfontosabb információi (rajt helyszíne, időpontja, távok, nevezési díj, határidők) az eseményleírásokban megtalálhatóak. A részletesebb információkért az adott verseny hivatalos weboldalára is könnyen eljuthat az alkalmazáson keresztül. Amint megtalálta a számára fontos információkat, ugyanilyen gyorsan vissza is léphet az applikációba. Ha úgy döntött, hogy részt fog venni az adott versenyen, válassza ki az adott „TÁV”-ot majd kattintson a „RÉSZT VESZEK” gombra. Eddig a folyamatig nem volt szükség regisztrációra. Ha használni szeretné a „VERSENYNAPLÓM” funkciót, ahol az általa felvitt („RÉSZT VESZEK”) versenyeket fogja megtalálni, akkor regisztráljon az e-mail címével. Az e-mailben kapott fiók megerősítést ne felejtse el aktiválni, mert ennek hiányában kellemetlen hibákba ütközhet az alkalmazás használata közben.

A regisztráció után tehát lehetőséged nyílik a „VERSENYNAPLÓM” funkció használatára, melyben átláthatóan - hónapok és sportágak szerint vagy „ÖSSZES” nézetben is - böngészheti az általa felvitt cél- és teljesített versenyeit, hogy lássa mikor lesznek a következő versenyei, és büszke legyen magára milyen egészségtudatos, aktív versenyző !

Ha több távon is indul az adott versenyen, akkor válassza ki az adott távot majd kattintson a „RÉSZT VESZEK” gombra, majd minden távra külön-külön csinálja meg ezt a két lépést.

Ha a kedvenc versenyét nem találja az alkalmazásban ne aggódjon, valószínűleg feltöltés alatt van. Ha megírja nekünk a mozaikmedse@gmail.com e-mail címre a verseny nevét és a hivatalos linkjét (ennek hiányában a Facebook oldalát), akkor előrébb vesszük a feltöltés sorrendjében.

Köszönjük, ha a hozzászólásait, ötleteit és a kritikáit az alkalmazással kapcsolatban megosztja velünk, a fenti elérhetőségen keresztül!

 

Az alkalmazás használata ingyenes, a „Versenynaplóm” funkció gyors regisztrációhoz kötött.

Kellemes időtöltést kívánunk az alkalmazás böngészése során!

 

Reméljük, hogy a Mozaik Med Versenynaptár Applikáció hozzásegíti Önt az eredményesebb versenyzéshez és az egészségtudatos életmódhoz!

Mozaik Med Team

Bízza ránk egészségét!