Dr. Bana Richárd - 2021-08-10 23:31

Csépke Bencével, a hétvégén lezajlott I. Nyíregyházi Futófesztivál az Orha Művek támogatásával esemény legnagyobb hősével! :)

Óriási csapatmunka és egy életre szóló közösségi élmény, ami elsőnek eszembe jut a hétvégéről!

Különleges és megható pillanatokkal gazdagodtunk a Mozaik Med Motivációs Esten az előadóknak köszönhetően. A másnapi félmaratont Csépke Bence nyitotta meg, aki kerekesszékből felállva exoszkeletonnal tette meg saját lábán a félmaraton első 25 méterét!

Meghitt élményt kaptunk Tőled! Nagyon szurkolunk és támogatunk Bence, hogy hamarosan újra megtanulj járni!

Gratulálok a futóknak, hiszen nagyon szép eredményekkel tudtátok teljesíteni a távokat a kegyetlen hőségben. Köszönjük a bizalmatokat, hogy a Nyíregyházi Futófesztivált választották a hétvégén! Öröm volt látni, hogy több mint félezer futó sportol Nyíregyháza utcáin :)

Nagyon hálásak vagyunk a 150 fős önkéntes csapatunknak! Az egyik legnagyobb köszönet Nektek jár! A futók szavait közvetítve: áradoztak rólatok, mennyire kedvesek, segítőkészek, motiválóak voltatok! Minden célba érkező sikerének a részesei lettetek! Legyetek magatokra büszkék, megcsináltuk a zöld, környezetbarát futófesztivált! :)

Köszönjük a bizalmat, a tanácsokat, a támogatást és együttműködést a Nyíregyháza MJV-nak, a több mint 30 támogatónak és a partnernek!

Kiemelt köszönet Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkárnak és Kovács Ferenc Nyíregyháza polgármesterének, hogy fővédnökként álltak az esemény mellé és hálásak vagyunk az Orha Művek Kft.-nek, akik főtámogatóként voltak részesei a futófesztiválnak!

Nehéz szavakba önteni, hogy a szerény kis Mozaik Med főszervező csapatunknak mekkora köszönet jár, hiszen elképesztő, hogy mennyi munkaidőt, energiát tettek bele a szervezésbe, hogy kellemes élményekkel zárjuk a futófesztivál első felvonását, mindezt családjuk és fő állásuk mellett! Sztányi Ildikó, Sipos Judit, Gyurcsán Gábor, Illésy Lóránt és a sort még folytathatnám, hiszen ez egy óriási csapatmunka volt, a Mozaik Med Futóközösség és Futónagykövetekre építve!

Köszönöm feleségemnek, Bana-Paluska Mariannak a folyamatos támogatást és öröm, hogy a kisfiam vágya is teljesült a hétvégén, hiszen 1 éve kéri, hogy vigyem el egy futóversenyre, most a saját versenyünkön ő is tudott futni. :)

Rövidebbre terveztem, de ahogy írtam a posztot, rájöttem, hogy még ugyanennyit tudnék írni, kiknek jár köszönet a szervezésért!

Gratulálok és köszönjük a részvételt!

 

 

Sportbaráti tisztelettel,

dr. Bana Richárd

versenyelnök

I. Nyíregyházi Futófesztivál az Orha Művek támogatásával